We schieten zo niet op - Reisverslag uit Duinkerke, Frankrijk van Ruud en Ireen Breems - WaarBenJij.nu We schieten zo niet op - Reisverslag uit Duinkerke, Frankrijk van Ruud en Ireen Breems - WaarBenJij.nu

We schieten zo niet op

Door: CHICKY

Blijf op de hoogte en volg Ruud en Ireen

09 Juli 2011 | Frankrijk, Duinkerke

Eergisteren, op 7 juli zijn we om 09.30uur vertrokken uit Oostende. De windverwachting was SW 4-5. Er tegenin, maar moet kunnen. Al snel liep de wind op naar 6. We hebben onderweg nog een reef gezet, maar met iedere slag verloren we toch veel hoogte. Aangekomen bij de bekende Pas de Zuydcote hebben we de motor gestart om de juiste route te kunnen nemen. Er zijn duidelijk minder boeien geplaatst dan vorige jaren. Maar we hebben onze weg gevonden en zijn om 14.00 uur aangekomen in Duinkerke. We liggen aan de buitensteiger en het is erg rustig. Helaas is Ruud ziek. De griep heeft toegeslagen. We blijven dan ook lekker liggen en zullen zeker niet vertrekken met een windkracht 6 uit het zuidwesten.
08Juli 2011.
Ruud heeft de dag in bed doorgebracht en ik heb wat boodschapjes gedaan o.a naar de apotheek, want Ruud wil snel op de been zijn. Vandaag 09 Juli blijven we ook liggen. Ruud knapt iets op en de wind vandaag is nog steeds SW6 met uitschieters naar 7. We hopen morgen te kunnen vertrekken naar Boulogne.
Groetjes Ruud en Ireen

• 11 Juli 2011 - 08:34

Hans En Anneke Koster:

Hallo Ireen en Ruud,
    als je ziek bent schiet het ook niet echt op en tegen een zuid-west in rommelen is ook niet lekker. Het belangrijkste is dat jullie weg zijn!! Onthoudt een woord; GENIETEN! Jullie hebben de tijd, dus niet stressen. Hou de zaak heel een... have fun!
    Anneke en Hans
    Flallbacka, Zweden